Voorwaarden

Deze website dient als informatiebron voor bedrijven en consumenten.
Alle prijzen excl. 21 % btw en verzendkosten. Mogelijk berekende verzendkosten zijn o.a afhankelijk van het adres van levering, het aantal lijsten en/of de groote van het bedrag.
Voor (postorder) leveringen aan bedrijven en consumenten worden de Web Trader leveringsvoorwaarden van de Consumentenbond gevolgd met de volgende opmerkingen:

1. Bij vragen en problemen kunt u contact opnemen met Artilijst, bij voorkeur via e-mail. U kunt natuurlijk ook bellen met Artilijst, Standerdmolen 8-015, 3995 AA Houten, tel. 030-6379065.
2. Tevreden relaties zijn de basis van ons bestaan. U kunt er verzekerd van zijn dat wij altijd, ook in geval van problemen, er alles aan zullen doen om u maximaal van dienst te zijn.
3. Garantie: ongeacht de rechten die voortvloeien uit de wet of een overeenkomst met u is ons doel u tevreden te stellen met de producten die wij u leveren.
4. Indien u onverhoopt een beroep wenst te doen op uw rechten voortvloeiende uit de afkoelingsperiode van de Web Trader code geldt het volgende: De wissellijsten dienen in originele verpakking, niet beschadigd en compleet geretourneerd te worden. U dient zorg te dragen voor een omverpakking van minstens gelijkwaardige kwaliteit als degene waarin u het product ontving. In opdracht op maat gemaakte, of aangepaste wissellijsten, kunnen ( behalve als ze door vervoer beschadigd zijn ) niet geruild of geretouneerd worden!

In alle gevallen verzoeken wij u eerst met ons contact op te nemen om te bezien of er geen andere mogelijkheden zijn om u tevreden te stellen.